Op zoek naar casco loft antwerpen?

casco loft antwerpen
Lofts te koop in Antwerpen op Logic-immo.be.
Verkopen via makelaar. Kopen per provincie. Te huur België. Verhuren via makelaar. Te huur per provincie. Mijn pand toevertrouwen. Huizen en appartementen. Opbrengsteigendom te koop. Kantoren en handelszaken. Parking en garages te koop. Info over investeren. iOS iPhone iPad. Architectuur en decoratie. Financiën en lenen. Regels en wetgeving. Plaats je zoekertje. Plaats je zoekertje. Loft te koop België. 2 lofts te koop in Antwerpen. Blijf op de hoogte! Parkeerplaats of garage. Parkeerplaats of garage. Zoek op gemeente. Ontvang gratis de laatste aanbiedingen volgens je criteria per e-mail. Blijf op de hoogte! m te huur /." m te huur /." m te huur /." m te huur /." Alle foto's' bekijken. Loft te koop ANTWERPEN. Loft in industrieel gebouw Deze voormalige vleesrokerij in de wijk Park Spoor Noord werd in 2005 omgebouwd tot kantoren en één hippe loft. Het gebouw is te bereiken via een statige poort aan de straatkant. Agentschap TREVI GENT. m te huur /." m te huur /." m te huur /." Loft te koop MECHELEN. Mooie loft 200 m duplex met mezanine en mooi terras zuid.
Appartement Te Koop Oude Koornmarkt 42 in 2000 Antwerpen Ref: OMAYP7790190215 IMMOSCOOP.
Appartement te Koop Antwerpen Oude Koornmarkt 42. Toevoegen aan favorieten. INFORMATIE casco ruimte.: gelegen op de 2de verdiep. opp ca 358m. Er zijn reeds voorbereidende werken uitgevoerd op de verdiepingen: een liftkoker, een hoogspanningscabine en nieuwe nuts aansluitingen. asco loft van 350 m van 1ste verd van ca 358m aan. casco loft van ca 350m van 3de verdiep mezannines in top dak.
Passiflora, een uniek woonproject in Antwerpen dhulst.
Passiflora, een uniek woonproject in Antwerpen. Deze site aan de Florastraat-Terlostraat bestond uit een leegstaand pakhuis, verlaten magazijnen, verwaarloosde panden en half afgebroken woningen. AG Vespa vormde ze om tot een collectief woonproject waarin alle wooneenheden een binnenplaats, een polyvalente ruimte met kitchenette en een tuin delen. B-architecten maakte een sober en fraai ontwerp dat nauw aansluit op het straatbeeld. Het pakhuis werd behouden en gerenoveerd tot 10 casco lofts.
loftgevoel.
Als we denken aan een loft, denken we vooral aan grote open ruimtes, weinig of geen deuren en zo weinig mogelijk losstaande elementen, die het ruimtegevoel kunnen inperken. loft te huur gent. loft te huur antwerpen. loft gent te koop. loft te koop gent. Loft te huur. casco loft te koop.
Verdickt Verdickt ARCHITECTEN LOFT GROEN KWARTIER.
strakke moderne loft corian keuken groen kwartier antwerpen icoon.be architecten brasschaat Icoon.
Antwerpen loft Deze voormalige militaire site in het hartje van Antwerpen wordt tot een unieke woonzone omgevormd. Hierbij gaat er zeer veel aandacht naar het ontwerp van een aangename stadstuin, waarin de bestaande gebouwen als woonpaviljoenen verspreid liggen. Deze paviljoenen hebben een waardevolle militaire architectuur en worden als casco lofts verkocht.
Split-level loft in t Groen Kwartier Vanhaerents Magazine.
We bedachten een robuust casco, dat met grote gevelbreedte, optimale oriëntatie en mooi geritmeerde raampartijen, een krachtig kader vormt voor een vrije invulling door de bewoner. Jan Mannaerts, 360 architecten. Ontdek snel jouw nieuwe loft op t Groen Kwartier. Tags: t Groen Kwartier, 360 architecten, Antwerpen, appartement, casco, Knoll, loft, Marcel Breuer, Wassily Chair.
loft te koop antwerpen te koop antwerpen loft antwerpen.
Meer resultaten voor loft antwerpen. te koop antwerpen. huis te koop wilrijk. appartement te koop. huis te koop schoten. te huur antwerpen. huis te huur antwerpen. appartement te huur antwerpen. huis te koop edegem. appartement te koop berchem. huis te koop antwerpen.

Contacteer ons