Meer resultaten voor loft indeling

loft indeling
Overige EXCLUSIV HOME.
Loft inrichting: Inspiratie Foto's' woningen in loftstijl.
Deze voormalige garage in Amsterdam werd door de eigenaar getransformeerd tot een hippe loft. Het interieur werd opgebouwd met tal van ongewone materialen en met een knipoog naar het verleden vind je er ook een motorfiets en auto in terug. Trendy loft met afgedankte materialen in Wabi Sabi stijl. Deze voormalige fabriek werd door de eigenares volledig ingericht volgens de Wabi Sabi interieurstijl. Dit is een Japanse leer waarbij alles om imperfecties draait. Twaalf jaar lang sprokkelde ze tweedehands meubels en afval bij elkaar tot het huis zijn ziel kreeg. Het resultaat ontdek je hier. Woonvolume met grote boekenkast in gerenoveerde loft. Maar liefst twee jaar lang heeft dit echtpaar tot in de late uurtjes gewerkt aan de renovatie van hun moderne loft in Californië. Peter Benoit, eigenaar van de woning is architect en heeft er een multifunctionele boekenkast ontworpen met geïntegreerde slaapkamer, bergkasten en mezzanine. Landelijke loft in nieuwbouw woning. Wil je graag wonen in een loft maar verkies je de openheid van een vrijstaande woning met eigen tuin dan zal deze nieuwbouwwoning met loftgevoel je vast inspireren.
Een loft met open indeling en tóch genoeg privacy Roomed.
Maar eigenlijk kun je een huis pas een loft noemen wanneer de indeling helemaal open is en wanneer er hoogstens een glazen wand of paneelgordijn geplaatst is. Deze loft in Oekraïne voldoet aan deze eigenschap en heeft daarnaast door de vele betonnen elementen ook een fijne industriële look.
VlijmenLofts in Vlijmen 5251 CG: Project te koop. NL Wonen Makelaars en Taxateurs o.z. B.V.
Kijk ook eens op vlijmenlofts.nl. Overdracht Koopaanneemsom 275.000, 292.500, Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m Inhoud 430 m t/m 450 m Perceeloppervlakte 175 m t/m 185 m Start bouw 13 augustus 2018 Start Verkoop 18 juni 2018 Aantal kavels 7 Aantal Bouwtypes 3 Vrij 0.
De Loft Interieurontwerp Stylingadvies Creatie en inspiratie!
Zo lang mogelijk comfortabel en veilig in je eigen huis blijven wonen. De Loft heeft creatieve ideeën en de juiste kennis om de inrichting van uw dromen te realiseren. Of het nu gaat om kleuren, verlichting, meubel of tuinontwerp: observeren, inleven, luisteren en creëren is onze kracht.
Loft Verkoop in Wetteren Cornelis en Partners.
Indeling: Via de inkomhal komt u in een reusachtige leefruimte van maar liefst 130 m. Aansluitend is er een slaapkamer en een volledig ingerichte badkamer. U kunt eventueel een 2de en 3de slaapkamer bij creëren. Extra troeven: een zongericht terras van 15 m en een praktische bergplaats. Deze loft wordt volledig vernieuwd en casco afgewerkt.
De Loft Ze is van ons nu met foto's' Bouwinfo.
En ook gelijkvloers met, in ons geval, 2 eigen tuinen. De beste beslissing die wij genomen hebben in dit hele verhaal is het inschakelen van een binnenhuisarchitecte. Zij waakt er samen met ons over dat de loft er ook echt als loft zal uitzien aanvoelen. Zowel qua indeling, als qua materialenkeuze.,
loft keuken De moderne landhuiskeuken uit zuiver natuurhout TEAM 7.
Liefdevolle ambachtelijke details zoals hoogwaardige pen-en-gat-verbindingen of houten ramen met blank glas voor de fronten geven een unieke charme aan de loft keuken. Perfect verwerkt benadrukken ze de hoge kwaliteit van de loft keuken en de authentieke traditionele ambachtskunst van TEAM 7.

Contacteer ons