Op zoek naar appartement te koop gent?

appartement te koop gent
Koop een budgetwoning in Gent! Budgetwoningen in Gent. Bill icon. Bill icon. Gent woonstad. SOGent.
Een budgetwoning is een huis of appartement, dat te koop is met een fikse korting op de marktprijs, tot ruim 20%. Kandidaat-kopers moeten voldoen aan voorwaarden over hun inkomen en gezinssamenstelling. Verdien jij een woning met 20% korting? DOE SNEL DE BUDGETTEST. Ik kom in aanmerking. Een nieuw woonproject begint meestal met een inschrijfperiode. Kandidaat-kopers moeten een volledig ingevuld verkoopdossier indienen. Ze krijgen punten volgens enkele criteria. We ordenen de inschrijvers volgens het aantal punten en nodigen ze uit op een toewijszitting met notaris, waarop ze eigenaar worden van hun woning. Zijn er nadien nog woningen te koop, dan geldt de inschrijfperiode niet meer, maar kunnen kandidaat-kopers gewoon een verkoopovereenkomst komen ondertekenen. VRAGEN OF HULP BIJ INSCHRIJVEN. Een greep uit onze woonprojecten. Zeemanstuin / Scheeplosser. Na de fases Bernmaaie, Sapinière en Zeemanshuis lanceert sogent in samenwerking met Durabrik een nieuwe fase binnen het. Zeemanstuin / Sapinière. Marcelle Defay-Wibierstraat 1, Gent.
Appartement centrum gent Trovit.
appartement 2 slaapkamers deinze., appartement 1 slaapkamer gent ledeberg., huis 2 slaapkamers assebroek. gent appartement zonnig terras. appartement 2 slaapkamers wetteren. appartement tuin gent sint amandsberg. appartement 5 slaapkamers gent. immoproxio.be 30 dagen geleden. Luxueus en ruim nieuwbouwappartement te koop in het centrum.
AANBOD Cannoodt.
Commercieel pand te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Sint-Amandsberg. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Parking te koop Gent. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Gentbrugge. Huis te koop Gent. Huis te koop Lochristi. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Commercieel pand te koop Merelbeke. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Appartement te koop Gent. Huis te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gent. Huis te koop Oostakker. Huis te koop Gentbrugge. Huis te koop Gent. Huis te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Gentbrugge. Huis te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Merelbeke. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u in met al uw zoekcriteria., wij houden u op de hoogte van nieuwe panden via mail. Nog meer tevreden verkopers. Wij verkochten onze woning met Cannoodt.
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent Landbergh.
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent. Bezoek de laatste instapklare appartementen met 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen op maandag 2 december tussen 15u 19u, mits het maken van een afspraak. Dunant Gardens is een recent opgeleverd nieuwbouwproject met hoogwaardig afgewerkte appartementen met 1, 2 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen. De residentie bevindt zich op de voormalige CIAC-site, langs de Einde Were, het Beneluxplein en de Henri Dunantlaan. Deze appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot erg ruime, comfortabele appartementen, prachtig aangelegde binnentuinen, een zeer hoge energie-efficiëntie en voldoende rust en privacy. In de ondergrondse verdieping vindt u de autostaanplaatsen optioneel van waaruit u uw appartement droog en veilig kan bereiken.
Leiegoed Te koop: Gent Appartement.
Aanbod Te koop. Appartement 9000 Gent. info op kantoor. Loft met centrale ligging tot de binnenstad van Gent nabij het Koning Albertpark. Deze woonst is volledig gerenoveerd met een innovatieve en sfeervolle loftstijl. Door de open ruimtes en de weidse lichtinval rondom de daktuin werd een unieke woonervaring ontworpen.
Pagina niet gevonden.
IMMO DA VINCI. huis te koop, appartement te koop, nieuwbouwappartement, commercieel, kantoor. IMMO DA VINCI Immo Da Vinci Te koop Gent huis te koop, appartement te koop. Pagina niet gevonden. Pagina verwijderd van onze website. GEBRUIK BOVENSTAAND MENU OM AANBIEDINGEN TE ZIEN.
Immo, Immo, villa's' villa's' en en appartementen appartementen in in Gent Gent te te koop koop bij bij Luxevastgoed. Luxevastgoed.
Immo in Gent te koop. Immo te koop in Knokke. Appartementen te koop met zeezicht. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop. Appartement met zeezicht in Knokke. Aanbod te huur in Knokke. Exclusief vastgoed in Limburg.
Immobiliën Crevits Appartementen.
Dit appartement op de eerste verdieping is gelegen aan de Land Van Waaslaan, met vlotte verbinding naar Gent centrum, oprit autost. Dit gelijkvloers appartement is gelegen aan de Land Van Waaslaan, met vlotte verbinding naar Gent centrum, oprit autostrade en 500. Goed onderhouden appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, uitgevend in de zijstraat van de Brusselsesteenweg. VERKOCHT Residentie Canal House is uiterst residentieel gelegen langsheen de Coupure Rechts in het hart van Gent en werd ontworpen door he. VERKOCHT Te renoveren appartement met 2 slaapkamers en bijhorende garagebox gelegen in een rustige omgeving met winkels en openbaar vervoe.

Contacteer ons