Meer resultaten voor huizen te koop

huizen te koop
Aanbod Te koop Immo Roba.
BIV nummers 204 742, 502 572, 505 802 en 510 180. Ondernemingsnummer 0436 379 046. BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel Onderworpen aan de deontologische code van het BIV Lid BIV Lid CIB.
RT VASTGOED Te koop.
Gezellig dakappartement van / 90m met panoramisch L-vormig terras van maar liefst 91m. Het appartement omvat een ruime living met par. Te renoveren appartement met potentieel, op slechts enkele stappen van het station en vlak langs het stadsvernieuwingsproject Gazometer. Luxueus appartement voorzien van alle comfort!
Woningen te huur en te koop Trovit.
Woningen te huur en te koop. Advertenties van duizenden websites in slechts één zoekopdracht. studio nieuwpoort appartement louvain neuve studio veurne Te huur appartement vilvoorde appartement stad brussel ukkel appartement lissewege appartement wilrijk chalet luik Te huur appartement aalter Te huur duplex brussel huis turnhout appartement diepenbeek.
Huizen te koop Marbella: Ontdek de opties van INVESTINSPAIN.
Huizen te koop Marbella: Prachtige opportuniteiten Gezien de aanhoudende vraag naar uitzonderlijke nieuwbouwprojecten aan de Costa del Sol is het aanbod huizen te koop in Marbella steeds hoog. Marbella is een grote, populaire badplaats die al het beste omarmt dat de Costa del Sol u kan bieden.
Huis kopen Spanje te koop Costa Blanca, Calida Costa Del Sol Medvilla Spanje.
Moderne nieuwbouw huizen te koop in Spanje. Het breedste aanbod huizen en villa's' aan Costa Blanca, Costa Calida en Costa Del Sol vind je bij MedVilla. Ontdek alle moderne villa's' te koop in Spanje. Zelf uw huis bouwen in Spanje.
Immo Koksijde Oostduinkerke Villa of appartement te koop in Koksijde of Oostduinkerke.
Garages te koop in het centrum van Sint-Idesbald nog slechts 4 beschikbaar! Residentie Aosta studio met zijdelings zeezicht Koksijde-Bad. Gouden Boomstraat 3. 2019 Immo Koksijde, vastgoed in Koksijde en Oostduinkerke Maatschap De Carne Verhue Tel: 058 517 333 058 524 206 Fax: 058 522 722.
Woning Te Koop Vastgoedmakelaar Pattymo, Gent Pattymo.
Op te frissen ruime gesloten bebouwing met inpandige garage die doorgang verschaft naar de tuin. De gevelbreedte bedraagt 760m. Tevens staat ook de naastliggende woning totale gevelbreedte 157m, te koop waardoor dit een unieke kans biedt als projectgrond of het creëren van een kangoeroewoning!
Exclusieve huizen en villa's' te koop in Knokke Immo Brown.
Nieuwbouw woning te koop te Knokke met 2 slaapkamers, zonnig dakterras en open zicht, gelegen nabij het Oosthoekplein en op wandelafstand van het Zwin. Perceeloppervlakte 43 m. Voeg toe aan mijn selectie. Exclusief te koop bij Immo Brown: Ruime bel-étage woning te koop nabij de Put Van Cloedt.

Contacteer ons