Resultaten voor loftgevoel

loftgevoel
Interieur: Een kleurenpalet kiezen voor een huis in loft stijl, met n grote open ruimte!
Een kleurenpalet kiezen voor een huis in loft stijl, met n grote open ruimte! Een kleurenpalet voor een huis in loft stijl. Met een kleurenpalet kan je een ruimte opsplitsen in verschillende delen of net niet. en het loft gevoel behouden!
Locations de vacances, logements, expériences et lieux Airbnb.
Aller directement au contenu. Nous sommes désolés, mais certaines parties du site web Airbnb ne fonctionnent pas correctement sans l'activation' de JavaScript. a a a a a a. Continuez pour accéder aux résultats suggérés. Politique de confidentialité. Plan du site.
loftgevoel.
Een gepolierde betonvloer, zichtbare steunbalken en een grote stalen schuifdeur. Meer heb je niet nodig om een waanzinnig loftgevoel te creëren. In beeld: Bungalow met loftgevoel Nieuwbouw Ik Ga Bouwen.be. In beeld: Bungalow met loftgevoel. De term bungalow doet denken aan vakantiehuizen.
M A N I F Y.
Je kunt het wel, zit je lekker op de bank is ineens je telefoon nergens te vinden. Na lang zoeken besluit je toch maar eens okseldiep je arm in de. Porsche en Boeing gaan samenwerken om vliegende autos te ontwikkelen.
Dit Nederlandse merk creëert industriële lampen voor het ultieme loftgevoel MAN MAN.
Een groot voordeel aan een industrieel interieur is dat je het heel makkelijk kan combineren met andere stijlen. Maar, één ding is zeker: wat voor woning jij ook hebt, deze brute industriële lampen van KARVEN zorgen voor het ultieme loftgevoel.
Gelijkvloers loft antwerpen Trovit.
Loft te koop Antwerpen Immovlan RAJ35003. 2000, Provincie Antwerpen. Prachtig loft appartement nabij de Meir, verschillende invalswegen en het openbaar vervoer. De centrale ligging tesamen met de historiek van. zimmo 1 jaar geleden. Te koop voor 795000 euro met 2.
Hoeveel kan ik lenen voor een huis of appartement?
Dit prachtig modern appartement is afgewerkt met kwalitatieve materialen met een zeer energiezuinige EPC waarde: 144 kWh/m2 UC: 1029718 wat toch niet echt onbelangrijk is. De inrichting geeft een loftgevoel en is er sfeer en gezelligheid gecreëerd met sfeerverlichting TL-lampen.
Urban lofts, da's' trendy wonen in Gilliams Lofts te Antwerpen.
Geniet op uw zonnig privéterras van zeldzame vrije momenten. Centraal in de urban loft vindt u het kernmeubel met ondermeer de keuken. Wie graag in één open ruimte woont, voelt zich helemaal thuis in de urban loft. Urban lofts: een ruimtelijk gevoel.

Contacteer ons