Resultaten voor loft te huur antwerpen

loft te huur antwerpen
Huis te huur in, ref. 846168 Immo Proxio.
Helaas staat het zoekertje met referentie 846168 niet meer online. Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te huur in zijn, klik dan hier. Bekijk ons huidige aanbod huizen te huur of bekijk ook ons overige aanbod te huur.
Schitterend gelegen loft op het Eilandje.
Blijf op de hoogte van ons aanbod. Ik heb de disclaimer en het privacybeleid gelezen en ga daarmee akkoord. Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. te koop Antwerpen 2000. Schitterend gelegen loft op het Eilandje.
Loft Te koop in Antwerpen Sorenco.
Alle woningen, villa's' en appartementen worden verkocht onder het stelsel van registratiebelasting, namelijk 10%. Prachtig duplex loft apartement met één slaapkamer op eiken planken vloeren.; Luxe private master suite met slaapkamer op marmeren vloer. Ruime en suite badkamer uitgerust met regendouche, handdoek radiator, vrijstaand ligbad, separaat toilet en dubbele lavabo in meubel. De badkamer is verwerkt in de welvingen van het gebouw en geeft een nostalgische sfeer. Verder een wasplaats. Inkom met vestiaire en gastentoilet op marmeren vloer. Aansluitend een ruime living op eiken parket met lichtinval dankzij de hoge klassieke ramen tot 2.60 meter aande gevel. De plafondhoogte bedraagt liefst 3.95m. Een vaste trap in marmer geeft toegang tot het souterrain. De vide naast het plateau dewelke polyvalent of als slaapkamer kan worden gebruikt bezorgt de kamers extra licht aan de kant van de binnen koer. De keuken is naar eigen inzicht door de nieuwe eigenaar te voorzien in de daarvoor gereserveerde nis.
Persoonlijke begeleiding bij het stellen van uw financiële doelen Van Lanschot.
Onze bankers dagen u daarom uit om een haarscherp beeld te krijgen van wat uw vermogen voor u kan doen. Wij schrijven als het ware uw biografie. Vermogensregie helpt u om een optimale balans tussen zakelijk en privévermogen te creëren.
Appartement The Loft O België Antwerpen Booking.com.
De juiste accommodatie nog niet gevonden? Bekijk alle gastbeoordelingen voor The Loft O. Nieuwste beoordelingen voor The Loft O. Het beste van Antwerpen Klik hier om meer accommodaties in de buurt van populaire bezienswaardigheden in Antwerpen te bekijken. Grote Markt van Antwerpen.
Prenatal.nl Prénatal webshop De specialist in babyartikelen.
Voor de aanschaf van een kinderwagen kun je als aanstaande ouders alles vinden op onze kinderwagenpagina. Als jullie kindje wat ouder is en er op uit willen, is een buggy echt een noodzaak om te gaan en te staan waar je wilt.
Te huur TREVI Axus Puurs.
Copyright 2016 TREVI. Een huis of appartement kopen. Een huis of appartement verkopen. Een eigendom huren. Een gebouw kopen op lijfrente. Een huis of appartement verkopen op lijfrente. Een syndicus vinden. Investeren met gegarandeerd rendement. Een opbrengsteigendom kopen. Een prestige-eigendom verkopen.
Lofts Lofts Lofts te te te huur huur huur Immovlan.be. Immovlan.be. Immovlan.be.
Gelieve na ontvangst de instructies te volgen om uw registratie te voltooien. Plaats een zoekertje. Immovlan code 8 karakters van de code. Huizen te koop. Appartementen te koop. Landen te koop. Bedrijfsvastgoeden te koop. Garages te koop. Huizen te huur.

Contacteer ons