Resultaten voor loft te huur gent

loft te huur gent
Uitzonderlijke stadswoning/loft in Gent centrum Huis.
U bent hier: Te huur Huis Uitzonderlijke stadswoning/loft in Gent centrum. Uitzonderlijke stadswoning/loft in Gent centrum. Exclusief bij Vandersmissen Vastgoed. Ligging: Gent, 9000 Volderstraat 6A. Deze uitzonderlijke en ruime stadswoning is gelegen in hartje Gent, midden de gezelligste winkelstraten en de oude stadskern. U stapt buiten en geniet onmiddellijk van wat Gent te bieden heeft. De woning is op de 3de en 4de verdieping ingericht als een loft met een mooie open ruimte en mezzanine een aparte keuken.
loft te huur Oost-Vlaanderen Provincie.
133 m 2 slpk. Lichtrijke Loft met groot zonterras te huur in Gent. Stijlvole waterfront loft met hoge afwerkingsgraad en centra. 151 m 1 slpk. Nabij het centrum gelegen Modern duplex-appartement in lofts. 150 m 2 slpk. Riante loft van 150 m2 met zonneterras en privatieve tuin.
loft te huur Gent verhuur CP 9000.
Te huur Loft te huur Provincie Oost-Vlaanderen Gent. Meer info over gent Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle loft te huur. Loft te huur in Gent en omgeving 4. Zoek een loft te huur per stad of gemeente.
loft te koop antwerpen huis te koop schoten studio te huur gent.
loft te koop. Studio te huur Gent ongemeubeld vrij vanaf eind februari 2dehands.be. Het zoekertje met de titel Studio te huur Gent ongemeubeld vrij vanaf eind februari is helaas verwijderd. Splinternieuwe gezellige studio te huur Ongemeubeld Kitchenette, douchecabine en toilet Aparte tellers voor elektriciteit, gaswater, Overdekte fietsenstalling.
Gemeubelde loft appartement te huur in Gent Badhuis Oase. navig BaB Oase.
De loft oase. BB en langetermijn verhuring gemeubelde loft. Je hebt voor Gent gekozen! Gent is een prachtige middeleeuwse stad, een bruisende universiteitsstad vol kunst en cultuur, allerlei muzikale festiviteiten en andere evenementen en niet te vergeten de jaarlijkse Gentse" Feesten, het Festival van Vlaanderen, het Filmfestival en de 4-jaarlijkse Floraliën.
Te huur Carlo Eggermont.
Alle Appartement Bedrijfsgebouw Duplex Handelspand Herenhuis Kantoorruimte Loft Magazijn Opbrengsteigendom Penthouse Studio Villa Woning. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Ferdinand Lousbergskaai 101. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Ter PLaten 5. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Vincent Evrardlaan 1. Prijs niet beschikbaar. Willem Wenemaerstraat 62. Oude Houtlei 21. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Jan-Baptist Boterdaelestraat 18. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Filips de Goedekaai 34. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Hubert Frère Orbanlaan 41. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. klein vleeshuissteeg 15. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881. BIV-plichtenleer, toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel, BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Loft-woning met tuin te Gentbrugge! te koop in GENTBRUGGE.
Loft-woning met tuin te Gentbrugge! Jules De Cocklaan 65. GENTBRUGGE JULES DE COCKLAAN 65 D.: Ruime loft/woning met Z-W georiënteerde tuin! Deze energiezuinige woning, verwarmd met vloerverwarming, werd in 2009 gebouwd op de fundering van een voormalig Gents bloemenexportbedrijf en beschikt over alle eigenschappen van een loft.
Charmevolle loft-appartement in Begijnhof. CdF.
Ons professioneel team staat paraat om u te adviseren op juridisch, stedenbouwkundig en commercieel vlak. Charmevolle loft-appartement in Begijnhof. Te huur te GENT: charmevolle loft 2 slpk. ruime living met zichtbare oude balken, moderne voll. ingerichte keuken, eetpl, 2 bergpl.

Contacteer ons