Meer resultaten voor loft te koop gent

loft te koop gent
loft te koop Gent Arrondissement.
Prijs gewijzigd in de laatste 15 dagen. Te koop Loft te koop Provincie Oost-Vlaanderen. Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle loft te koop. Loft te koop in de provincie Oost-Vlaanderen 61. Zoek een loft te koop per stad of gemeente. 9000 Gent 11.
loft te koop Gent verkoop CP 9000.
Te koop Loft te koop Provincie Oost-Vlaanderen Gent. Meer info over gent Na het selecteren van een stadsnaam krijg je een lijst van alle loft te koop. Loft te koop in Gent en omgeving 10. Zoek een loft te koop per stad of gemeente.
Te Koop: Voorhavenlaan106-33a Gent. Immo Verbrugghe. Te Koop: Voorhavenlaan106-33a Gent. Doornzele Dries 98 Evergem.
Gezien op VRT in aflevering De Ridder. ZONNIGE WATERFRONT LOFT IN LOODS 22 TE GENT. Deze ruime loft van 204 m is gelegen op het 1ste verdiep en heeft een beneden opp. van 144m en van de verdieping is er 60 m gebruiktkan uitgebreid worden.
Lofts te koop in Gent 9000 op Logic-immo.be.
Loft te koop GENT. De stijlvolle loft maakt deel uit van de Molenaarssite, een voormalige textielfabriek die werd omgevormd tot een exceptionele woon en werkplek.De site is er perfect in geslaagd de brug te slaan tussen oud. Agentschap carlo eggermont.
Loft-woning met tuin te Gentbrugge! te koop in GENTBRUGGE.
De loft wordt bereikt via een oprit en komt uit op een gemeenschappelijke binnenplaats en tuin voorzien van speeltoestel en boomhut. Gelegen nabij het Liedemeerspark, mooie fiets en wandelroutes langs de Schelde. Vlotte bereikbaarheid richting centrum Gent. Kortom uniek wonen op een zucht van Gent-centrum. Contacteer Axel Lenaerts makelaars voor meer informatie of een bezoek ter plaatse. Kortrijksesteenweg 390 bus 1. 09 245 24 24. MA-DO 10u tot 12u 14u tot 18u. VRIJ 10u tot 12u 14u tot 17u. ZA 10u tot 12u. Bekijk ons kantoor in 3D. Pieterjan Spruyt BIV 510 877. Loft-woning met tuin te Gentbrugge!
Gent 53 lofts à Gent Mitula Immo.
Loft Gent 9000. Gent, Oost-Vlaanderen À Louer Loft 210 m 2 chambres. Deze prachtig authentieke triplex loft bevindt zich in het centrum van gent dichtbij het baudelopark. Binnenin het complex is er een staanplaats om de auto gemakkelijk te kunnen parkeren.
Te koop Carlo Eggermont.
Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Jakob Van Caeneghemstraat 16. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Lange Violettestraat 94. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Lamoraal Van Egmontstraat 36. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Coupure Rechts 234. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Franklin Rooseveltlaan 474. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. De Pintelaan 341. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Albrecht Rodenbachstraat 76. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. Prinses Clementinalaan 177. Prijs niet beschikbaar. Prijs niet beschikbaar. bvba Carlo Eggermont, BE 0536 235 794, Maatschappelijke Zetel: Grote Huidevettershoek 1 102, 9000 Gent, België, vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV nummer 504.881. BIV-plichtenleer, toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel, BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Luxueuze Loft.
Home Te Koop Te Huur Horeca Referenties Gratis Schatting Contact. Dit pand is verkocht. Helaas, dit eigendom is niet meer beschikbaar. Maar niet getreurd. Zoek nu verder! Loft in Ronse. Volg ons online. T 0497 401 593. Arthur Scheirisstraat 4/1.

Contacteer ons